top of page

WAT ZEGGEN BRUIDSPAREN OVER MIJ

JAsmine & Wessel.jpg

Patrick is een fotograaf met kennis, lef, creativiteit en een dosis humor. Hij heeft samen met ons gekeken naar onze wensen, waarbij hij de vrije hand had om overal foto’s van te maken tijdens onze bruiloft. Hij legt de sfeer en emoties mooi vast! Ook hebben we hem wel gezien, maar toch ook weer niet tijdens onze bruiloft. Patrick is een fotograaf waarvan je vergeet dat hij in de ruimte dichtbij foto’s maakt. Echt een aanrader!

WESSEL & JASMINE

Klooster Bethlehem

20211120_Tessa & Sebastiaan_Patrick van Beek-181.jpg

Patrick is een hele professionele maar ook gezellige fotograaf! Van tevoren hebben we een fijn kennismakingsgesprek gehad, wat ons een goed beeld gaf van zijn werk. Hij luistert goed naar je wensen, en stelt je snel op je gemak. Het was enorm leuk om Patrick op onze trouwdag te hebben. Daarnaast hebben we onze dag vanwege de covid wat moeten veranderen, Patrick was enorm flexibel en dacht goed mee! De foto’s hebben we een aantal dagen na de bruiloft gekregen, en we zijn er heel blij mee! Ze zijn super uniek, maar ook echt heel persoonlijk!

TESSA & SEBASTIAAN

Kasteelhoeve Gelderop

Harmke & Wouter.jpg

Ik kan niet anders dan overal 5 sterren voor geven. Bij het inhuren van een professional heb je bepaalde verwachtingen, en die overtreft Patrick ruimschoots! Voorafgaand aan onze bruiloft was hij heel snel te bereiken via Whatsapp, en dacht mee met ideeën voor de dag zelf. Hij zorgde ervoor dat onze persoonlijke wensen geregeld werden, maar gaf ook aan als hij mogelijkheden voor een bijzonder kiekje zag. De honderden foto's die volgden waren stuk voor stuk kunstwerken. En de foto's waar Patrick zijn creatieve vrijheid had waren de mooiste van allemaal. Zonder twijfel het mooiste trouwcadeau wat we onszelf gegeven hebben.

HARMKE & WOUTER

In de Kas

Maud & Marijn.jpg

Patrick is onze fotograaf geweest op onze 2 bruiloften. De eerste, in februari, was vanwege de coronamaatregelen klein en beperkt. Toch heeft hij de dag goed weten te vangen op beeld en hadden we een compleet en uitgebreid foto overzicht van onze dag. Onze tweede bruiloft, in november kon gelukkig in vol ornaat met diner en feest. Hiervan hebben we prachtige foto's van de sfeer, het feest en al onze lieve gasten. Patrick was op de dagen zelf onzichtbaar als het moest maar aanwezig tijdens de fotoshoot om je op je gemak te stellen, ideeën te delen en prachtige foto's te maken. Patrick staat open voor nieuwe ideeën, maakt tussendoor een grapje om de zenuwen te breken en geeft ook aan wat mooie plaatjes kan opleveren. Zo zijn we na overleg met Patrick naar het centraal station in Rotterdam gegaan voor een prachtige foto midden in de menigte. De communicatie met Patrick verloopt prettig en makkelijk. Niets is te gek en Patrick kon flexibel mee bewegen in onze bruiloft in delen. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's en raden Patrick aan iedereen aan!

MAUD & MARIJN

Rotterdam

Stephanie & Bart.jpg

Patrick heeft onze trouwdag gefotografeerd. Na een kennismaking direct een super goed gevoel, echt een vakman. Door Corona is hij met ons mee verhuisd wat getuigd van flexibiliteit en meedenken. Op de dag zelf zijn super foto’s geschoten waarvan wij niet eens wisten dat hij aan het fotograferen was. Ernaast nog 5 echt bijzondere foto’s geschoten die voor ons nu super speciaal zijn, heel creatief.

STEPHANIE & BART

Landgoed Bergzicht

20200710_Melissa & Robbin_Imomenti.com-76.jpg

We hebben een super ervaring met Patrick (in combinatie met David de videograaf) Hij is een fijne man om er bij te hebben met humor om het luchtig te maken en onzichtbaar te zijn wanneer nodig. De apparatuur is allemaal professioneel waaronder ook de drone en de beelden zijn prachtig!! Wij kunnen niet anders dan Patrick aanbevelen voor je trouwdag! Patrick nogmaals bedankt!

ROBIN & MELISSA

Waterlust de Kaagsociëteit

20190418_Ilona&Jasper_Imomenti.com-1047.jpg

Vanaf de dag dat we in contact kwamen met Patrick, wisten wij genoeg. Vooraf en op de dag zelf ontneemt hij al je zorgen, en zorgt er voor dat je aan het eind van de dag geweldige foto’s als herinnering hebt. Durft iets te proberen en denkt out of the box wanneer mogelijk. Zeker ook als bruidegom die niet van foto’s houdt was het een super ervaring. Kortom een echte aanrader als fotograaf maar ook zeker als mens wat net zo belangrijk is!

ILONA & JASPER

Kasteel Aldendriel

20170527_Timo&Bianca_Patrick-72.jpg

Wij hebben een ontzettend goede ervaring met Patrick als onze trouwfotograaf en zouden hem dan ook aan ieder ander bruidspaar aanraden! Het is niet echt mijn ding om in het middelpunt van de belangstelling te staan (van mijn man trouwens ook niet) en de hele dag een camera om ons heen leek ons ook best spannend. Patrick was echter zo relaxt en stelde ons echt op ons gemak. Tijdens het fotomoment hielp hij ons om ontspannen voor de camera te staan en op alle andere momenten had je eigenlijk niet eens door dat hij er was en dat is echt knap als je ziet wat voor prachtige foto’s zijn vastgelegd! Het voelde als een hele fijne samenwerking waarbij er ruimte was voor onze eigen wensen, maar waarbij wij ook vertrouwden op de creativiteit en ervaring van Patrick! We hebben nu een prachtige fotoreportage die ècht een indruk geeft van onze dag. Foto’s van alle momenten, maar ook prachtige foto’s van kleine details.

BIANCA & TIMO

Spaarnwoude

custom_logo_PATRICK-VAN-BEEK-netherlands-74collection-wedisson-com_1620986679.jpg

Wij hebben super fijne ervaringen met Patrick. Hij dacht op alle momenten super met ons mee, was op de juiste momenten onzichtbaar en gaf ons op andere momenten goede tips en was ook gewoon super gezellig! Hij stelde one super op ons gemak, waardoor we super spontane foto's hebben. We hebben prachtige foto's overgehouden aan onze trouwdag, waarbij één foto zelfs een Weddison Award gewonnen heeft. Ik kan iedereen Patrick van harte aanbevelen!

ANNE & JORDY

Kasteel van Ooijen

bottom of page