top of page
 • Omschrijf je stijl:
  Documentair en creatief gestileerd. Mijn stijl wordt vooral omschreven als ‘anders’ en kleurrijk De gehele trouwdag probeer ik als een mooi verhaal vast te leggen met bijzondere momenten, liefdevolle knuffels, details en alles wat de dag ‘jullie’ maakt.
 • Ben je een ervaren bruidsfotograaf?
  Ja, Inmiddels heb ik ruim 150 bruiloften in 4 jaar tijd vastgelegd. Ik heb bijna alle type bruiloften geschoten en ik sta niet snel te kijken van vreemde situaties. Ik weet een bruiloft goed in te schatten en op de juiste plekken te staan om de juiste momenten te vangen.
 • Hoe lang blijf je op onze trouwdag?
  Het liefst ben ik er de hele dag bij, zodat ik het volledige verhaal kan vastleggen. van aankleding tot en met het feest. uiteraard is het jullie keuze en ook budget afhankelijk. Het minimum te boeken uren is 4. Maar dit is dan wel voor een maandag, dinsdag of woensdag.
 • Stel, je bent ziek bent op onze dag?
  De kans dat er iets gebeurt is minimaal, maar je weet het nooit. Gelukkig heb ik door de jaren heen een fijn netwerk van toffe fotografen opgebouwd en delen we dezelfde stijl. Mocht er onverhoopt iets voorvallen dan zorg ik ervoor dat een collega mij vervangt. De nabewerking zal alsnog door mij worden gedaan.
 • Wat doe je als je camera stuk gaat op onze dag?
  Ik kom nooit met één camera. Ik schiet jullie dag standaard met twee camera’s die voorzien zijn van 2 geheugenkaartjes. En in mijn koffer heb ik nog een extra back-up camera liggen.
 • Hoe gaat het kennismakingsgesprek voor de bruiloft?
  De kennismaking plan ik het liefst fysiek. Maar online via Teams/ FaceTime /Zoom is ook een goede optie. De plannen, jullie wensen, mijn wensen, alles komt aan bod. Ook kan ik wat voorbeeldalbums laten zien. Het is een prettig gevoel om je fotograaf al een beetje te leren kennen, want dit is de persoon die je waarschijnlijk het meest zal tegenkomen op jullie grote dag. Door de ervaring die ik inmiddels heb, kan ik jullie ook hier en daar adviseren.
 • Hoe lang moeten wij wachten op onze foto’s?
  Afhankelijk van het gekozen pakket ontvang je de eerste 10/15 beelden op de dag zelf als sneak preview op jullie bruiloft. De overige foto’s zullen binnen 3 weken na de bruiloft worden opgeleverd, tenzij anders is aangegeven. Je kunt ook als extra optie kiezen voor een levering binnen 1 week.
 • Gebruik je onze foto’s online?
  Mijn werk is mijn passie en daar ben ik erg trots op. Daarom deel ik deze graag op mijn website en/ of social media. Dit gaat altijd in overleg met jullie en pas nadat de foto’s met jullie zijn gedeeld.
 • Wanneer zou ik je moeten boeken?
  Het liefst zo snel mogelijk. De meeste aanvragen komen ruim een jaar vooraf binnen. vrijdagen en zaterdagen in de lente en zomer zijn erg populair. De boeking is pas definitief als er een aanbetaling is gedaan en zo verzeker je jezelf van mij als fotograaf op jullie grote dag.
 • Hoe werkt de betaling?
  Voor de boeking vraag ik een aanbetaling van 50% zodat je verzekerd bent van de datum. Het overige deel uiterlijk 14 dagen voor de bruiloft.
 • Neem jij je eigen eten mee?
  Nee, ik hoop dat mijn bruidsparen mijn harde werk belonen met een kleine lunch en een avondmaal. Het hoeft geen 5 gangen diner te zijn maar een gezonde “crew” diner is al meer dan voldoende.
bottom of page