top of page
DAVID DE RIJCKE VIDEOGRAFIE

Willen jullie dat de foto's en de film naadloos op elkaar aansluiten, dan is deze combideal ideaal voor jullie. 
We houden beiden van natuurlijk/kleurrijk beeld, dus jullie foto's en film zijn een mooi geheel.

Een ander groot voordeel is dat wij heel erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor staan wij (bijna) nooit bij elkaar in beeld en dat werkt net wat prettiger.

WWW.DAVIDDERIJCKEVIDEOGRAFIE.COM

DJ RENE VAN DE VEERD0NK 

Als ervaren DJ mengt René van de Veerdonk de laatste hits moeiteloos met zomerse latin-klanken. Herkenbaarheid en energie zijn de toverwoorden in zijn show. 

Zijn visie op een avondvullende beleving is uitgegroeid tot een complete show waarin het publiek centraal staat waarbij hij ieder feest of event tot een hoogtepunt weet te brengen. Het dak vliegt er af. Hij weet echt al uw gasten te enthousiasmeren. René van de Veerdonk heeft een jarenlange ervaring en is een internationale bruiloft DJ en wordt geregeld gevraagd op grote en kleine events.

Met zijn energieke houding, dynamische muziekkeuze en zijn aanmoedigende mc talenten zorgen voor een onvergetelijke avond. Kenmerkend aan zijn draaien zijn de afwisselende muziekstijlen, de toegankelijke mixen en zorgvuldig getimede overgangen.

René is breed inzetbaar van bedrijfsfeest tot huwelijksfeest. Uiteraard staat hij altijd open voor uw muzikale wensen en verzoekjes.

WWW.RENEVANDEVEERDONK.COM

bottom of page