top of page
trouwalbum Patrick van Beek fotografie
EEN MOOIE BRUILOFT VERDIENT EEN MOOI TROUWALBUM
BIJ ELK PAKKET ZIT EEN TROUWALBUM!
Jullie krijgen standaard een prachtig luxe 20x20 trouwalbum geleverd. Bij het kleinste pakket (pakket 1) hebben jullie een mini-album van 15x15, maar natuurlijk zijn upgrades altijd mogelijk. Ik vind namelijk als trouwfotograaf dat de mooiste trouwfoto’s het meest tot zijn recht komen in een mooi trouwalbum. Op die manier kunnen jullie elke keer weer jullie mooiste dag herbeleven!
DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN EEN TROUWALBUM!

Kenmerkend van het trouwalbum is de strakke en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s. Jullie maken zelf de selectie voor het album en dat zorgt ervoor dat het echt jullie trouwalbum wordt.

Daarnaast bevatten de albums dikke, doorlopende, bladeren, waardoor je meteen de foto’s in volle glorie kan bewonderen. Er is keuze uit vele luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant van het album en/of op de bewaarbox, om jullie album helemaal te personaliseren. Dit kan zelfs in goud, zilver of koper!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

HOE GAAT HET IN Z’N WERK

Ik vraag jullie nadat jullie de foto’s hebben ontvangen om een selectie te maken van zo’n 35 foto’s. Dit is goed voor de standaard 15 spreads (30 pagina’s). Zodra ik ze ontvangen heb ga ik er direct mee aan de slag en zal ik een eerste opzet maken. Naast de opzet mogen jullie ook een linnen kleur uitzoeken die onderaan de pagina staat vermeld. Uiteraard is het ook mogelijk om een groter album te kiezen, meer spreads of voor een luxe lederen afwerking. De meerprijs en extra opties hiervan staan hieronder. Zodra ik jullie goedkeuring en wensen heb, stuur ik deze naar de drukker. De drukker is er afhankelijk van drukte van het seizoen zo’n 4 weken mee bezig.

EXTRA OPTIES

BIJPASSENDE ALBUMDOOS

€85,-

EMBOSSING OP HET ALBUM

€75,- 

EMBOSSING OP DE ALBUMDOOS

€75,- 

EXTRA SPREADS

€24,50

GROTER ALBUM 25X25

€250,-

GROTER ALBUM 30X30

€325,-

GROTER ALBUM 40X30

€450,- 

UPGRADE LEER

€275,- 

Mooie, bijpassende bewaardoos in de stijl van jullie trouwalbum. Het is niet alleen een hele chique toevoeging, maar zorgt ook voor een goede bescherming van jullie album.
Willen jullie graag jullie namen en/of trouwdatum op  jullie album? Dat is mogelijk in de kleuren (mat) goud, (mat) zilver en brons
Willen jullie graag jullie namen en/of trouwdatum op de bewaardoos van jullie album? Dat is mogelijk in de kleuren (mat) goud, (mat) zilver en brons
Standaard zitten er (bij een 20x20) album 15 spreads waar jullie zo'n 35/40 foto's in kunnen plaatsen. Kun je niet kiezen en willen jullie graag meer foto's in jullie album. Dat kan door extra spreads toe te voegen.
Van 20x20 naar 25x25. Willen jullie graag een groter album waarbij de foto's nog meer tot hun recht komen, maar nog wel handzaam blijft, dan is een 25x25 een optie. 
Van 20x20 naar 30x30. Een upgrade van 10 bij 10 cm maar wel een upgrade waarbij de foto's mooier tot uiting komen.  
Van 20x20 naar 40x30. Willen jullie graag een groter album waarbij de foto's maximaal tot hun recht komen dan is een upgrade naar een 40x30 album echt een mooie optie.
Willen jullie voor een luxe afwerking gaan? Dan is een lederen of nappa lederen album een must. De genoemde prijs is voor een 20x20 album. Interesse voor een groter formaat? Laat het mij weten. 
BESCHIKBARE MATERIALEN
BULL LEDER

Kenmerkend van het trouwalbum is de strakke en rustige opmaak. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie trouwfoto’s. Jullie maken zelf de selectie voor het album en dat zorgt ervoor dat het echt jullie trouwalbum wordt.

Daarnaast bevatten de albums dikke, doorlopende, bladeren, waardoor je meteen de foto’s in volle glorie kan bewonderen. Er is keuze uit vele luxe omslagen, talloze opties qua kleuren en eventueel jullie namen op de voorkant van de bewaarbox, om jullie album helemaal te personaliseren. Dit kan zelfs in goud, zilver of koper!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

NAPPA LEDER

Elegante runderleer in prachtige zachte kleuren. Het Nappa leer heeft een fijne nerfstructuur en wordt door en door geverfd om een egale kleur te garanderen. Alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. Het Nappa leer geeft je album een prachtige kleur en het fijne gevoel van zacht leer.